Båttrailer

Köp båttrailer med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av båttrailer 2017
  2. Att tänka på & köpguide

En båttrailer har en rad olika beståndelar och komponenter. Numera håller de flesta båttrailers en bra kvalitet och med rätt kunskap kan du lättare avgöra vilken båttrailer tillgodoser just dina behov.


Warning: json_decode() expects parameter 1 to be string, object given in /home/workeyse/pristest.se/wp-content/plugins/prisjamforelse/prisjamforelse.php on line 44

Bäst i test av båttrailer

Det finns olika regler för vad som klassas som tungt och lätt släp. Klassas en båttrailer som tungt släp innebär det att summan av båttrailorns totalvikt samt bilens tjänstevikt överstiger 3500kg. Alla andra båttrailers med på 750kg och mindre klassas som lätt släp. Även båtrailers med en vikt över 750kg kan klassas som lätt släp om dens totalvikt inte överstiger tjänstbilens totalvikt, förutsatt att summan av dessa inte överstiger 3500kg. Det är värt att notera att nuvarande regelverks krav för tungt släp, gäller andra körkortskrav alltså behörighetstillägget E (ex CE eller BE).

Läs mer tips för köp av båttrailer i vår köpguide


båttrailer

Köp båttrailer med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av båttrailer 2017
  2. Att tänka på & köpguide

Tiki BT3500BP X: Bäst i test av båttrailers

Köpa båttrailer Tiki BT3500BP X

Ett utmärkt alternativ för den som vill frakta en dyrbar båt och/eller ett tungt släp. Med en maxlast på 2500kg är denna bromsade boggi en kvalitets båttrailor som klarar båtar upp till en längd på 11m.


Tiki BT500: För ett bekymmersfritt ägande

Köpa båttrailer Tiki BT500

En praktisk obromsad vagn för den som är i behov av ett släp för lättare lastuppdrag. Standard EU-trailern som är skattebefriad och klarar en båtlängd upp till 480cm och en maxlast på 350kg.


Respo Båttrailer Jake: För dig med en tyngre båt

Köpa båttrailer Respo Båttrailer Jake

Har du en tyngre båt kan du för en för litet tilägg välja denna trailer. Ännu en obromsad båttrailor som klarar en båtlängd på 5m samt en maxvikt på 586kg


Variant Ocean 501-10: En budget variant av båttrailers

Köpa båttrailer Variant Ocean 501-10

Detta är en budget obromsad båttrailer som kommer i två varianter. En prisvärda vagn som klarar en maxvikt på antingen 375kg eller 475kg till en max längd på 450cm.


Variant Ocean 750: Båttrailern som verkligen gör allt

För en mindre tillökning i pris kan du välja ännu en prisvärd båttrailer i samma märke med ökad lasstförmåga. Denna släp drar en maxlast på 600kg till en snäppet längre båt på 480cm. En funktionell obromsad båt vagn för en smidigt och flexibel båttransport och förvaring!


Variant Ocean 1350: För dig som kräver säkerhet

Köpa båttrailer Variant Ocean 1350

Bästa pris: 33710 SEK på Lastexperten Fler butiker

En bromsad båttrailer för ökad säkerhet samt ett tyngre släp. För en båt med en maxlängd på 570cm samt lastförmåga på 1000kg hamnar denna modell i en högre prisklass.

Bästa pris: 33710 SEK på Lastexperten Fler butiker