Att köpa borrmaskin

Oavsett om du är proffs eller hemmafixare,  när det gäller att välja ut en maskin finns det i dagens läge mer än någonsin att välja mellan. Med mängder av olika funktioner, t.ex slagborrsfunktion, skruvdrag, hastighet och växlar, kan det vara svårt att veta var man ska starta. Därför är det en bra ide om du först och främst tänker på vad du ska använda din borr till.


Bosch PSB 18 Li-2: Bäst i test av borrmaskiner

Bosch PSB 18 Li-2 är rätt val om du i första hand är ute efter en sladdlös maskin som borrar riktigt bra. Med den får du ett verktyg i absolut toppklass. PSB 18 Li-2 klarar till och med både betong och stål. Och det gör inte alla borrmaskiner på marknaden. Den ligger fint i handen och är väldigt lätt att använda.

Om du dessutom har nytta av en effektiv skruvdragare är Bosch PSB 18 Li-2 också rätt val. Den klarar även riktigt stora skruvar utan problem. Priset ligger på cirka 1 400 kronor. För de pengarna får du en smidig, stark och effektiv borrmaskin som du kommer att ha glädje av i många år.

Bosch PSR 14.4 LI: Lätt och smidig skruvdragare

Köpa skruvdragare Bosch PSR 14.4 LI

Bästa pris: 2468 SEK på ComputerSalg.se Fler butiker

Bosch PSR 14.4 LI väger bara 1.2 kilo och det gör den till en av marknadens lättaste och smidigaste skruvdragare. Den har nyckelfri snabbchuck med autolås. Att byta verktyg går alltså både snabbt och enkelt. Bosch PSR 14.4 LI har både vänster- och högergång och du reglerar hastigheten steglöst. Du kan ställa vridmomentet i 20 olika lägen, plus borrläget. Och med den inbyggda belysningen har du alltid full koll på jobbet. Dessutom ser du batteriets status varje gång du trycker på strömbrytaren.Om du även vill borra med den klarar Bosch PSR 14.4 LI en diameter på upp till 30 millimeter i trä och 10 i stål.

Bästa pris: 2468 SEK på ComputerSalg.se Fler butiker