Brödrost


Bäst i test brödrostar 2017

Trött på din gamla brödrost som alltid gör så att skivorna bränns vid? Har du ingen tid att spendera timmar i att försöka hitta den rätta just för dig? Det behöver du inte heller, jag har gjort jobbet åt dig. Det finns en djungel av olika brödrostar med alla möjliga funktioner idag och det kommer bara fler och fler. Vi är alla olika, och tur är väl det, men när det kommer till en brödrost tror jag vi alla vill ha samma sak: En prisvärd, multifunktionell brödrost av bra kvalité och snygg design.


Bäst i test av brödrostar

Med faktorerna nämnt ovan i åtanke har vi jämfört vilka brödrostar som har fått bäst omdömen och kommit fram till just dessa 3. Dessa håller en hög standard oavsett vilken du väljer. De skiljer sig något på pris, funktion och utseende men det är upp till dig att välja vilken som passar dig bäst efter dina förutsättningar. Kanske vill du ha en mer enklare variant som du bara plockar fram några gånger per år? Eller så vill du ha en som passar in i ditt kök och använda den som en snygg detalj i din heminredning? Valet är ditt!

Electrolux EAT7800: En prisvärd brödrost

Det här är ”budgetvarianten”. En modern design i rostfritt stål som passar både tunna somDigitalVision Timer: Tack vare denna funktion har du alltid full koll hur länge ditt bröd har rostats. Bra för den som kan vara lite glömsk!Brödsmulebricka: Kommer du ihåg när man fick vända rosten upp och ner för att få bortalla smulor? Nu har de flesta, även denna, en smulbricka. Bara att dra ur och tömma!Rostningsinställning: Den har 7 rostningslägen så du får ditt bröd precis så som du vill hadet.Upptinings- & återuppvärmningsfunktion: Du kan återuppvärma redan rostat bröd eller tina upp brödet, du väljer!Går att få i färgerna: rostfri/krom, röd, silver eller vit.


Dualit Lite Slot 2 Slice: Brödrosten med smarta funktioner

Köpa brödrost Dualit Lite Slot 2 Slice

Detta är ”mellanklassvarianten”. I en stilren design kommer denna med sina 1100 W som ger dig en större effekt vilket ger snabbare rostning och krispigare bröd. Bagelsfunktion: Rostar bara ena sidan av brödet.Brödsmulebricka: Kommer du ihåg när man fick vända rosten upp och ner för att få bort alla smulor? Nu har de flesta, även denna, en smulbricka. Bara att dra ur och tömma!Rostningsinställning: Hög effekt för snabbare rostning samt bryningskontroll.Upptinings- & återuppvärmningsfunktion: Du kan återuppvärma redan rostat bröd eller tina upp brödet, du väljer!Går att få i färgerna: brun, creme, rostfri/krom, röd, svart eller vit.Fördel: Har den högsta effekten med sina 1100 W.


Här har vi ”lyxvarianten”. En brödrost i en härlig 50-tals stil tillverkad i lackerad stålplåt.Bagelsfunktion: Rostar bara ena sidan av brödet.Brödsmulebricka: Kommer du ihåg när man fick vända rosten upp och ner för att få bortalla smulor? Nu har de flesta, även denna, en smulbricka. Bara att dra ur och tömma!Rostningsinställning: Den har 6 rostningslägen så du får ditt bröd precis så som du vill hadet.Upptinings- & återuppvärmningsfunktion: Du kan återuppvärma redan rostat bröd eller tinaupp brödet, du väljer!Går att få i färgerna: blå, brun, creme, grå/antracit, grön, rosa, rostfri/krom, röd, silver, svart och vit.Fördel: Den går att beställa i 11 olika färger samt har ett upplyst vred i krom.