Fotogenvärmare

Köp fotogenvärmare med självförtroende


Click here to add your own text

Fotogenvärmare Senior: Bäst i test

Köpa fotogenvärmare Fotogenvärmare Senior

Den här värmaren har näst lägst uppvärmningskostnad och näst högst uppvärmningsyta. Dessutom får du välja om du vill använda fotogen eller lampolja som drivmedel. Den här värmaren har också en bra brinntid på hela sju dagar. Så, för dig som inte vill spendera alltför mycket pengar men ändå värma upp en hyffsat stor yta, är Senior det bästa alternativet för dig. Dessutom får du möjlighet att välja lampolja som drivmedel, något som bidrar till ett mer miljövänligt boende för dina växter. Den är inte heller särskilt stor eller tung och kräver inte mycket omvårdnad av dig som användare.

Fotogenkamin avsedd för växthus upp till 10 kvadratmeter.

Brinntid (dagar): cirka 7


Fotogrenvärmare Junior: För mindre ytor

Köpa fotogenvärmare Fotogrenvärmare Junior

För dig som bara vill värma en liten del av ett växthus, eller helt enkelt har ett mindre växthus kan den här värmaren passa bra. Den kan värma upp en yta på ungefär fem kvadratmeter och kan brinna konstant i cirka 14 dagar. Den här fotogenvärmaren är inte bara billigast utan har också lägst förbrukning per uppvärmd kvadratmeter. Junior låter dig också själv välja drivmedel och eftersom den i sig är det billigaste alternativet kan det kännas mer okej att spendera lite mer pengar på just lampolja, vilket är det mest miljövänliga alternativet på drivmedel. Så, om du vill kunna värma ditt lilla växthus under en längre period utan avbrott är den här värmaren ett bra alternativ.

Fotogenvärmare avsedd för växthus till en storlek av 5 kvadratmeter.

Brinntid (dagar): cirka 14


Fotogrenvärmare Mini: Drivs endast med fotogen

Köpa fotogenvärmare Fotogrenvärmare Mini

Den här värmaren har näst lägst uppvärmningskostnad per kvadratmeter och täcker tio kvadratmeter. Den har en brinntid på sju dagar. Den här värmaren kan endast drivas med fotogen. Om du inte har behov av att kunna välja mellan fotogen, eller lampolja, är Mini ett bra alternativ då den täcker näst störst yta av de testade samtidigt som den har relativt låga kostnader. Så, har du ett mindre växthus och inte vill spendera för mycket kan det vara en bra idé att låta Mini flytta in till dina växter.

En fotogenvärmare för växthus till en storlek av ca 10 kvadratmeter.

Brinntid (dagar): cirka 7


Juliana fotogenvärmare Maxi: Både fotogen och lampolja

Köpa fotogenvärmare Juliana fotogenvärmare Maxi

Här har vi den fotogenvärmare som täcker den största ytan, hela 15 kvadratmeter. Den är dyrast att värma per kvadratmeter, men har en brinntid på tre dagar. Den här värmaren är det dyraste alternativet av de testade, men låter dig välja mellan fotogen eller lampolja. Om du väljer att använda lampolja som drivmedel blir den här värmaren lite dyrare då fotogen är ett billigare alternativ, men samtidigt blir ditt växthus luktfritt från fotogen och andra gaser och du kan känna dig trygg. Lampolja betyder mindre brandrisk. Den här fotogenvärmaren är aningen större och tyngre än de andra och kan därför kännas aningen otymplig.

Fotogenkamin avsedd för växthus upp till 15 kvadratmeter.

Brinntid (dagar): cirka 3


Fotogrenvärmare Maxi: En billig variant

Köpa fotogenvärmare Fotogrenvärmare Maxi

Vil du ha ett lite billigare alternativ på en värmare som också kan värma upp den största ytan är den här värmaren något för dig. Den är lika dyr att värma per kvadratmeter som den ovan, men är ändå billigare att inhandla. Den här värmaren tillåter endast fotogen som drivmedel och blir även där billigare, men kan också bidra till att du känner doften av fotogen när du kliver in i växthuset. Den här fotogenvärmaren kan vara ett bra alternativ för dig som ska iväg en helg och gärna vill värma växthuset under tiden då den har en brinntid på tre dagar. Fyll bara på med fem liter fotogen och värmaren gör sitt för dina växter.

En fotogenvärmare för växthus till en storlek av ca 15 m².

Brinntid (dagar): cirka 3