Frysskåp

Köp frysskåp med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av frysskåp 2017
  2. Att tänka på & köpguide

Att köpa en ny frysbox kan ibland kännas som en överväldigande uppgift. Att hitta rätt frysbox för dina behov bland hundratals produkter från en rad olika företag är tidskrävande och potentiellt frustrerande. Den här guiden tar dig i handen och visar vad du bör tänka på innan du investerar tid och pengar på ditt nya köp. Vill du veta mer om vilken frysbox som passar dina behov, läs i så fall vår guide längst på sidan. Nedan kommer testerna av marknadens bästa frysskåp.

Bosch GSN36BW30: en rejäl frysbox för hela familjen

Köpa frysskåp Bosch GSN36BW30

Det första du märker när du ser Bosch GSN36BW30, är storleken. Med sina imponerande 186 cm i höjd och en nettovolym på hela 237 liter, är denna frysbox mer än kapabel till att förse en stor familj med allt de skulle behöva när det kommer till förvaring. Det andra du lägger märke till är tystnaden. Frysboxen klassas som A++ när det kommer till energiförbrukning, vilket innebär att den drar otroligt låga 234 kWh/år. Det betyder också att den är tyst, även när kompressorn kör igång.

Specialfunktioner

Denna frysbox har en rad olika specialfunktioner skapade för att underlätta underhåll och användning.

●       Belysning ­ med intern LED belysning kommer din mat alltid se fräsch och naturlig ut, och du behöver inte oroa dig för att byta ut gamla glödlampor.

●       No­frost ­ med No Frost teknologin behöver du aldrig frosta av frysen, det sker automatiskt, vilket sparar både tid och energi.

●       Bosch VariVariozone b>frysboxens lådor utnyttjar Bosch Variozone vilket gör det lätt att flytta både glashyllor och fryslådor, för extra flexibilitet.

●       Full kontroll ­ ställ in temperatur, avfrostningsschema etc via LED­skärmen på utsidan av dörren

Garanti

För garanti och underhåll gäller “Bosch 100 dagar Nöjd­kund” som tecknas upp till 2 veckor efter du inhandlat din vara. Du får även 2 års garanti med en chans att förlänga till 5 år efter de första 2 åren har passerat.