Gashäll

Köp gashäll med självförtroende


Siemens ER926SB70E: Vinnaren i vårt gashäll test 2017

Köpa gashäll Siemens ER926SB70E

Det här är en häll med fem olika brännare med styrka från 1,6 kW till hela 6 kW. Gashället har en dualkombi wokbrännare vilken lämpar sig väl för dig som gillar att laga wok.

Den passar även dig som gillar att laga mat rent generellt just eftersom den har fem olika brännare med olika styrkenivåer så att du kan ha många saker på gång samtidigt i köket.

Gashället är lätt att rengöra då det går att ta loss och diska grytstöden i diskmaskinen.


Siemens ER326AB70E: För dig som vill ha enkel rengöring

Köpa gashäll Siemens ER326AB70E

Gashället från Siemens har endast en gasbrännare, det är en dual-wokbrännare som har två lågor och en effekt på 6 kW.

Brännaren passar all typ av matlagning även storkok, Det går snabbt att komma upp i temperatur och de båda lågorna styrs parallellt för att få en jämn värmefördelning.

Rengöringen är enkel då hällen har ett ytskikt av glaskeramik och du endast har en brännare att komma åt runt.

Siemens ER326AB70E kan vara ett bra alternativ då du vill komplettera en tidigare häll med en extra platta eller om budgeten är för stram för ett alternativ med flera brännare.


Smeg SE70SGH-5: Ett funktionsrikt gashäll

Köpa gashäll Smeg SE70SGH-5

Om du är ute efter en snygg häll med många funktioner kan den här hällen i rostfritt stål vara något för dig.

Den har fem brännare med den största placerad i mitten, mittenbrännaren är dessutom extra snabb och har den totala effekten av 5 kW (3,8 + 1,2 kW).

Vreden sitter framtill på spisen och har elektronisk tändning. Hällen fungerar med naturgas, stadsgas och gasol, hysor för samtliga gaser medföljer.

Du kan även köpa till wokhållare, grillplatta och espressohållare.


Smeg SR775PO: Design kombinerat med funktion

Köpa gashäll Smeg SR775PO

Bästa pris: 9770 SEK på Gasspisen Fler butiker

Den här hällen har i stort sett samma funktioner och utformning som den tidigare beskrivna SE70SGH-5 med undantag av designen och att den här är några hundralappar dyrare. Även den här hällen har fem brännare med en stor i mitten som dessutom är extra snabb. Den stora brännaren skiljer sig dock lite i hur värmen är fördelad (3,9 + 1,1 kW här istället för 3,8 + 1,2 kW) men den totala effekten blir fortfarande 5 kW. Den mest påtagliga skillnaden är att denna häll är tillverkad i en snygg gräddfärgad design med vred i antik mässing. Du kan även här köpa till wokhållare, grillplatta och espressohållare.

Bästa pris: 9770 SEK på Gasspisen Fler butiker


Det här är en häll för dig som inte gillar att pannställen sticker upp för mycket då den är utformad med extra låga sådana, dessa är endast 3 mm höga.

Vreden sitter på höger sida av hällen istället för framtill som på de tidigare Smeghällarna, den tar även lite mer plats då den är 90 cm bred till skillnad från de andra på 70 cm.

Den har fem brännare varav en extra snabb, brännaren med den största effekten är på 4 kW. Hällen ingår i Smegs Classic-serie och är i rostfritt stål, men du får även med vred i Linea design som är gjorda i genomskinligt glas.