Häftpistol

Köp häftpistol med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av häftpistol 2017
  2. Att tänka på & köpguide

Priset du bör lägga beror på vilken typ av häftpistol du behöver och för att ta reda på det är det bra om du vad huvudanvändnings området kommer att vara för den häftpistol du söker. Planerar du att använda den till lättare jobb som att sätta upp pappers ark och affischer på kontoret eller behöver du en mer kraftfull modell som klarar av att gå igenom tex trä ytor?

Är du ute efter en modell som är ergonomisk och lätt att komma åt med i hörn och kanter för att t.ex. klä om möbler? När du har kommit fram till vilket användnings område du framförallt behöver häftpistolen till kommer det bli mycket lättare att hitta vilken modell som passar just dig. Vill du veta mer om vilken häftpistol som passar dina behov? Läs vår guide längst på sidan. Nu kommer testerna av marknadens 4 bästa häftpistoler.

Liten och behändig häftpistol i ABS-plast som är enkel och smidig att arbeta med. Skön att hålla i även för något mindre händer. Lämpar sig bäst för heminredning och hobbyarbete. Bra på mjukare och porösare underlag. Rekylfri. Används med fintrådsklammer nr 13 4-8 mm. Ett startset med häftklamrar medföljer.


Rapid HOBBY R13E: Ergonomisk och lätt häftpistol

Köpa häftpistol Rapid HOBBY R13E

Ergonomisk och lätt häftpistol i ABS-plast som är enkel och smidig att arbeta med. Lämpar sig bäst för heminredning och hobbyarbete som möbelomklädnad med tyg, canvas, läder osv. Enkel och snabb laddning. Låg handtagsvinkel för bekväm avfyrning. Rekylfri. Låsfunktion för enkel förvaring. Används med fintrådsklammer nr 13 4-10 mm.


Rapid R30E Ergonomic: Minskar belastningen om du häftar mycket

Ergonomisk och professionell häftpistol med 10 mm lång nos som gör den speciellt användbar för arbeten i hörn och trånga utrymmen som tex fönstertätning och möbelomklädning. Reglerbar slagstyrka tack vare den patenterad 3-stegs slagstyrkeomställaren utvecklad i samarbete med sjukgymnaster för att minska belastningen på underarmsmusklerna. Maxläge för långa klamrar och/eller hårda material. Mycket hållbar och robust häftpistol helt i stål. Rekylfri. Låsfunktion för enkel förvaring. Används med fintrådsklammer nr 13 6-8 mm. 5 års garanti.