Hetvattentvätt

Köp hetvattentvätt med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av hetvattentvätt 2017
  2. Vilken hetvattentvätt ska jag då välja?
  3. Att tänka på & köpguide

Om du har tänkt köpa en hetvattentvätt så bör du läsa in dig lite om vilka som finns att välja på. Det kan faktiskt vara lite komplicerat att hitta rätt hetvattentvätt för dina behov. Därför är det en bra idé att läsa vidare så kommer du att få reda på mer om vilka kvalitéer som är viktiga för just dig. Läs vår guide i slutet av sidan, eller fortsätt direkt till testen.


Kärcher HDS 12/18-4 S: Bäst i test av hetvattentvättar 2017

Denna maskin är bra om du vill spara tid då den är väldigt effektiv och tar bort smuts snabbt. En bra tumregel att gå på är: Högre tryck tar bort mer smuts men utan mycket vatten försvinner det inte. Denna maskin följer detta exemplariskt genom att skjuta ut 20 l/min med arbetskraften 180 bar. Denna bör du alltså välja om du har stora och många ytor som behöver rengöras. Den har dessutom en integrerad slangvinda.

Övriga fakta: Arbetstryck 180 bar, 20 l/min, trefas (400 volt), max temperatur 155 grader, vikt 178 kg, stora bakhjul, små framhjul.


Denna maskin är till för dig som har lite mer tid då denna tar bort smutsen snabbt men transporterar inte bort det lika snabbt. Denna är väldigt lik föregående maskin men väger inte lika mycket. Det betyder alltså att den är lättare att dra runt.

Övriga fakta: Arbetstryck 180 bar, 13 l/min, trefas (400 volt), max temperatur 155 grader, vikt 114 kg, stora bakhjul och ett framhjul.