Hydroforpump

Köp hydroforpump med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av hydroforpump 2017
  2. Vilken hydroforpump ska jag då välja?
  3. Att tänka på & köpguide

Att välja rätt hydroforpump kan vara ett svårt och tekniskt beslut, en av de viktigaste faktorerna att tänka på, är vad som ska försörjas med vatten. Är det samtliga kranar i huset, tvätt- och diskmaskinerna eller bara trädgårdsslangen?


Ditt varierande vattenbehov innebär även ett krav på varierande tryck och hur din pump behöver reagera och fungera för att kunna leverera bästa resultat. Vissa pumpar kommer med en egen vattentank så du kan använda den fritt från husets centrala tank eller vattenledning, vilket är bra till utomhusbruk eller i en mindre sommarstuga som tar vattnet direkt från brunnen, andra kopplar du direkt in till vattensystemet för att få det optimala trycket i kranar och rör. Därför kan information om maxtryck och lyfthöjd vara viktiga aspekter när du jämför pumpar mellan varandra.

Vill du veta mer om vilken pump som passar ditt hus? Läs vår guide längst på sidan. Nu kommer testerna av marknadens 7 bästa hydroforpumpar.


M.Tank PT800B POWERPUMP RENV 3200L/H: Liten men kraftfull

Köpa hydroforpump M.Tank PT800B POWERPUMP RENV 3200L/H

Denna pump har allt du behöver till en mindre stuga eller till din trädgård. Den lite mindre pumpen kommer inte ta upp mycket plats i trädgårdsskjulet eller i tvättstugan, och levererar ett perfekt tillskott till ett redan befintligt vattensystem som stöd till tvättmaskinen eller för att jämna ut trycket i duschen.

Tanken är byggd för rent vatten, så det är inga problem att använda den till hushållets vattenkranar.

Så om du behöver vattna kolonilottens rabatter, fixa en utedusch till sommarstugan eller hålla trycket till diskhon hanterar denna pump uppgiften med ro.

Tryckvakt och tryckmätare ingår, tanken rymmer 20 liter och den har en lyfthöjd på 40 meter. Pumpen har en effekt 800 Watt och 3 bar.

AL-KO har en förmåga att leverera bra hydroforpumpar oavsett prisklass och storlek. Detta gäller även Inox Classic som motbevisar sin lättvikt med tillförlitligt pumptryck och prestanda.

Då den väger in på endast 10 kilo kan den lätt flyttas dit behovet är som störst och installeras enkelt och smärtfritt. Även här fungerar denna pump bäst i sammanhang där den inte behöver ansvara för hela vattensystemet, utan mer som ett stöd till ditt huvudsystem.

Använd pumpen i utomhusbruk som till poolen, trädgårdsslanden eller sprinklersystemet.

Pumphuset är i rostfritt stål, tanken rymmer 17 liter och en lyfthöjd på 35 meter. Pumpen har en effekt på 650 Watt och 3,5 bar.


Einhell RG-AW 1139: Kraft i rören

Köpa hydroforpump Einhell RG-AW 1139

Denna smarta och kraftfulla pump slås på och av vid behov och har inbyggt torrgångsskydd så pumpen aldrig är på när det inte finns vattentillgång. Med sitt starka pumptryck klarar RG-AW av tvåvåningshuset lika bra som trädgårdsbehoven och har blivit en favorit i djurhållning då den lätt kan kopplas till större vattentankar för att distribuera vatten i långa ledningar.

Däremot behöver pumpen just kopplas in direkt i en vattenledning, så om vattentanken är på plats och du letar efter en snabb, lätt och säker pump är Einhell pumpen för dig.

Pumpen har ett inbyggt vattenfilter, drivs av en induktionsmotor och har en lyfthöjd på 48 meter. Pumpen har en effekt på 1100 Watt och 4,8 bar.


Energisnål, miljömedveten och lättinstallerad, den allsidiga pumpen från Gardena klarar det mesta inom ditt hushåll, både inomhus och utomhus. Har du installerat en tvättmaskin eller en ny toalett kan pumpen fixa trycket.

En kompakt pump som denna är perfekt i lägen där det inte finns mycket plats att tillgå i tvättstugan eller i källaren och med sitt tryck på 4 bar hanterar den ditt vattenbehov på ett tillförlitligt sätt. Inbyggda funktioner innefattar tryckvakt och torrgångsskydd så pumpen inte skadas under vare sig låg- eller högsäsong i tvättstugan. Det bidrar även till att du utan problem kan lämna stugan under vintern eller resa ifrån ditt bygge då pumpen inte riskerar att ticka igång trots att vattnet inte används.

Pumpen har även ett eco-läge som både sparar på energi och på miljön, i ett bygge kostar mycket annat så en pump som är billig i drift kan vara ett plus. Då tanken även är servicefri i fem år har pumpen en lång livslängd.

Pumpen har inbyggd tryckvakt, tanken rymmer 24 liter och har en lyfthöjd på 40 meter. Pumpen har en effekt på 650 Watt och 4 bar.