Kaffekvarn

Köp kaffekvarn med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av kaffekvarnar 2017
  2. Att tänka på & köpguide

Man brukar säga att frukosten är dagens viktigaste måltid. Om du är som jag så är kaffet den viktigaste delen av frukosten. Inget ger en så bra start på dagen som en god, nybryggd kopp kaffe för att göra en redo för dagen.

Många bryr sig om kaffebönorna och maskinen som brygger den viktiga drycken, men väldigt få bryr sig om hur bönorna mals. Om man vill ha det bästa resultatet måste man ha den bästa kvarnen. När man maler kaffebönorna kommer smaken fram, och dåligt malet kaffe kan förstöra mycket av den goda smaken som de gudomliga bönorna gömmer inom sig.

Vi har jämfört sex olika kaffekvarnar för att se vilken kvarn som passar just dig bäst.


De’Longhi S ECAM 21.117 B: Högkvalitativ kaffekvarn för hemmabruk

Livsnjutare som är ute efter en riktig cafékänsla i hemmamiljö? Då kan De’Longhi vara rätt maskin för dig.

Den snabba, energieffektiva och aromkittlande kaffebryggaren med manuellt cappuchinosystem ger dig en kaffestund som du sent kommer att glömma. De’Longi är en kompakt, automatisk och simpel bryggare som kan skräddarsy ditt kaffe efter dina önskemål. Med en ny kontrollpanel tillåter den dig att förbereda olika typer av kaffe med ett par enkla knapptryck.

Nu är det enklare än någonsin att få en högkvalitativ kopp kaffe eller espresso med perfekt och konstant temperatur med hjälp av bryggarens nya termoblock.

– Ny, tyst och integrerad kaffekvarn med 13 olika inställningar

– Du kan förbereda två koppar kaffe med en bryggcykel

– Kapacitetsindikator för kaffekvarnens behållare: 14 koppar/72t

Din önskan är De’Longhis lag.

Funktioner

Dess smarta kontrollpanel gör att du enkelt kan välja om du vill öka eller minska kaffets intensitet och samtidigt bevara den aromatiska smaken som du vill åt.

De’Longhi är utrustad med en bönbehållare som har tätslutande lock vilket gör att den bevarar och höjer smaken av dina kaffebönor, fungerar även utmärkt med malet kaffe.

Med det nya cappuchinosystemet som kombinerar ånga, luft och mjölk får du ett krämigt och rikt skum som förgyller varje cappuchinokopp.

– Justerbar kaffe- och vattenkvantitet

– Programmerbar vattenhårdhet

Underhåll

– Autoprogram för sköljning och avkalkning

Miljö

– Energisparfunktion

– Stand-by funktion

– Automatisk avstängning

Moccamaster H 931 AO: Energismart och aromatiskt kaffe

Köpa kaffekvarn Moccamaster H 931 AO

Bästa pris: 1398 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker:

”Handgjord för den riktiga smaken av kaffe”.

Den eminente filterbryggaren är handgjord som alltid provbrygger en gång innan den lämnar fabriken i Holland för bästa möjliga kvalité.

Moccamaster brygger den perfekta koppen och är räddaren i nöden om många kaffesugna knackar på dörren. Med denna bryggare kan du på 6 minuter få 10 koppar aromatiskt kaffe.

Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen.

Funktioner

Kaffebryggarens manuellt inställbara filterhållare har tre lägen:

Öppen – För att brygga en hel kanna kaffe (6 – 10 koppar). Den här inställningen ger ett normalt vattenflöde till det malda kaffet.

½ Öppen – För att brygga en ½ kanna kaffe (2–5 koppar). Den här inställningen saktar ner droppintervallen för att ge en längre bryggtid.

Stängd – Stoppar kaffeflödet om man vill ha en snabb kopp innan bryggningen är klar, detta är dock inte rekommenderat.

– Automatiskt droppstoppsystem

– Autoavstängningssystem

Glaskannan med omrörarlocket är vetenskapligt utformat för att minimera värmeförlusten och håller en perfekt temperatur under bryggningen.

Garanti

5 års garanti.

Underhåll

Moccamaster bör rengöras regelbundet om den används dagligen.

Miljö

Återvinn gärna för miljöns skull. Kasta inte apparaten som vanligt hushållsavfall utan lämna av den på en sopstation för återvinning. Genom att göra detta bidrar du till att skydda miljön.

Bästa pris: 1398 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker: