Kapselmaskin

Köp kapselmaskin med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av kapselmaskin 2017
  2. Vilken kapselmaskin ska jag då välja?
  3. Att tänka på & köpguide

Espressomaskiner som använder kapslar har flera fördelar jämfört med andra maskiner på marknaden. De är billigare. De är lättare att använda och rengör sig själva. Att inte välja en kapselmaskin gör att det kostar betydligt mer, kräver mer jobb varje gång och kan trots det ge olika resultat från kopp till kopp.  Men ett av de främsta argumentet för att köpa en kapselmaskin är ändå snabbheten. Vem vill inte kunna laga sin egen espresso eller Caffé Lungo på 25 sekunder? Det är den bekvämligheten du får med en kapselmaskin! Men vilken ska man då välja?


Bäst i test av kapselmaskin

Egentligen finns det många fler argument för att köpa just en kapselmaskin. Vi kommer till dem. Först vill vi säga vilka espressomaskiner vi fastnat för efter omfattande produkt- och prisjämförelser samt läsning av expert- och kundrecensioner. De sex kapselmaskiner vi vill slå ett slag för är:


Nespresso Pixie C60/D60: Tydliga Nespresso favoriten

Köpa kapselmaskin Nespresso Pixie C60/D60

Med ett genomsnittligt pris på 1495 kronor sviker inte Nespresso’s Pixie C60/D60 trots sin kompakta konstruktion och du får definitivt valuta för  pengarna.

Den tar första platsen i Pricerunner.se (2012), Bäst-i test (2015) och Smartson (2012) experttester och det är tydligt att se varför. Denna smidiga och stilrena maskin är otroligt enkel att använda, har en smart kapselbehållaren och levererar utsökt kaffe.

En annan favorit bland espressoälskare är den eleganta Nespresso lattissima touch som Bäst-i-test utnämndes vinnare av premium stämpeln, alltså den bästa bland dem lite dyrare kapselmaskinerna. Detta är maskinen för dem som älskar sin kaffe latte lika mycket som dem älskar sin espresso med mjölkskummaren som ger dig en lyxig kaffeupplevelse.

Lika lätt att använda som Nespresso’s Pixie C60/D60 men snäppet mer avancerad design med avtagbar vatten tank och mjölkbehållare. På detta sätt går inte mjölken som blir över till spillo efter varje användning utan du kan återanvända det.  


Nescafé Dulco Gusto Mini Me: Bästa budget val

Köpa kapselmaskin Nescafé Dulco Gusto Mini Me

Känns det för dyrt att betala 1495 kronor för en kapselmaskin så erbjuder Nescafé ett mer plånboksvänligt alternativ, Nescafé Dulco Gusto Mini Me.

Med en unik design som tar upp väldigt lite plats i köket är lika enkel att använda som den ser ut. Här ligger kapselmaskinen på endast 849 kronor.

Nespresso Lattissima Pro: Bäst i test av kapselmaskiner 2017

En högprestanda maskin med automatisk mjölkskummare vars föregångare är testvinnare.