Köksmaskin

Köp köksmaskin med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av köksmaskin 2017
  2. Vilken köksmaskin ska jag då välja?

Här är allt du behöver veta om just din framtida köksmaskin som kommer förbättra din vardag. Första frågan du ställer dig: Vad ska jag tänka på när jag köper ny köksmaskin? För att detta ska passa just dig, har vi gjort en lista över allt just du skulle skulle behöva vet. Maskinerna vi har listade är:

Ankarsrum Assistent AKM6220:

Köpa köksmaskin Ankarsrum Assistent AKM6220

Med denna matberedare kan du blanda så mycket som 7 liter i dess rymliga skål, perfekt om du har storbak på schemat, och med 600 W blandar den till din deg ordentligt. Trots dess kraftfulla motor går den väldigt tyst, även när den blandar tunga degar. Skålen är gjord i rostfritt stål så degen släpper lätt från kanterna.

Och inte bara det: När du använder en Ankarum använder du en maskin som har en lång tradition bakom sig: När den allra första prototypen av Assistent Original togs fram i slutet av 1930-talet arbetade man efter tre ledord: kvalitet, funktionalitet och design. Det gör Ankarsrum än i dag


Kenwood Limited Titanium Major KMM063:

Köpa köksmaskin Kenwood Limited Titanium Major KMM063

Denna matberedare kan blanda upp till 6.7 liter, inte lika mycket som Ankarsrum med den blandar din deg med så mycket som 1500 W, så den kommer garanterat blande den väl, pga denna kraft går den inte heller så tyst som Ankarum.

Kenwood är också ett märke vilket har en lång tradition och har utvecklat sina köksapparater sen 1947.


Electrolux Assistent EKM4800/4900: En billig köksmaskin som gör jobbet

Köpa köksmaskin Electrolux Assistent EKM4800/4900

Bästa pris: 3495 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker:

Den billigaste av de tre köksmaskinerna. Den har dock minst kapacitet med dess 4.8 liter, men den tar igen det med sina tio hastigheter och 1000 W. Den har också inbyggda led lampor som lyser upp dit arbete medans du bakar.

Bästa pris: 3495 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker:


Vilken köksmaskin är då bästa valet för mig?

Är du någon som ständigt är i färd med storbak så är Ankarsrum köks maskin bäst för dina behov, då Ankarsrum har en skål med 7 liters kapacitet. Med dess 8 tillbehör har du allt vad ett storbak kräver. Litar du också mest på att längre tradition en produkt har desto bättre är den, då passar den perfekt.

Har du mer än storbak på schemat och vill verkligen göra allt som din vardag kräver, om detta är att mala kött eller pressa juice är Kenwood med dess tio olika tillbehör den rätta maskinen för dig. Du kommer också få allting gjort ordentligt med tanke på Kenwoods 1500 W i styrka.

Letar du efter något enklare men ändå kraftfull maskin, som får jobbet gjort ordentligt. Vill du inte heller betala massa pengar för en hjälpreda i köket, då Electroluxs maskin rätt för dig. Den har inte lika många tillbehör men har upp till tio hastigheter och också en inbyggd led lampa, som kommer göra det lättare för dig att se vad du gör när du bakar osv. En riktig hjälpreda med andra ord.