Kompressor

Köp kompressor med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av kompressor 2017
  2. Vilken kompressor ska jag då välja?
  3. Att tänka på & köpguide

Inget är så praktiskt mångsidigt att ha hemma som en luftkompressor oavsett om det är för att måla väggar, slå in spikar eller blåsa upp bildäcken. Men det är inte alltid lätt att väga för- och nackdelar med så många prisvärda alternativ ute på marknaden idag. Så vad är det du ska ha i åtanke innan du öppnar plånboken?

Den första och viktigaste frågan är vad du har för behov. Kompressorer finns inte bara i olika storlekar utan med varierande lufttryck, energiförbrukning och inte minst med olika ljudnivå för att nämna några kriterier. I slutändan är de dock alla gjorda för att göra samma sak nämligen komprimera luft. Vill du veta mer om vilken som passar dina behov? Läs vår guide längst på sidan. Nu kommer testerna av marknadens 7 bästa .


Denna lilla men starka maskin från Einhall visar att storleken inte är allt. Med sina 10 bar har den prestanda så det räcker och blir över och är perfekt för de mer avancerade jobben. Tveksamt är då hur länge tanken på 24 liter räcker men det kan lösas enkelt genom att för en billig peng uppgradera till en 50 liters tank eller köpa en extratank att koppla in. Med utrustning av toppkvalité och oljesmord är detta en hållbar kompressor och i värsta fall så finns de flesta reservdelarna smidigt tillgängliga på nätet.


Cocraft Kompressor 24: Långlivad och enkel att transportera

Köpa kompressor Cocraft Kompressor 24

Bästa pris: 849 SEK på Clas Ohlson Fler butiker

Detta är en kompressor som pumpar både däck och blåser rent men också passar till att driva spikpistoler eller färgsprutor. Med lättillgängliga och relativt billiga reservdelar är det en maskin som enkelt kan uppehållas även om det faktum att den är oljesmord gör den mer långlivad än många konkurrenter. En 24 liters tank till trots i kombination med sina 8 bar så räcker den gott och väl i hemmagaraget. Vikten på 22 kilo gör att du enkelt kan ta med den i bilen och med en ljudnivåd på 70 dB vid drift riskerar du inte heller att väcka grannskapet när du kör igång.

Bästa pris: 849 SEK på Clas Ohlson Fler butiker