Kontaktformulär

Skicka mail till oss

1 + 6 = ?

Konsumera rätt är inte lätt

Slit-o-släng tänket är mer aktuellt nu än aldrig. De flesta produkter som finns på marknaden idag är gjorda utifrån ett tids- och prispressat system – där produkter säljs till en slutkund som nästan aldrig blir mer än halvnöjd. Detta system är inte hållbart.

Konsumera rätt – läs bäst i test

Genom att jämföra och ta reda på vilken produkt som är bäst-i-test har vi möjlighet att göra skillnad. Såväl miljön som enskilda individers plånböcker behöver räddas. Att investera i en produkt som ger en stor och långvarig nytta – är vad vi brinner för. Det tar tid att hitta produkter som kan ge sådan behållning, och därför finns vi, så att vi kan spara den tiden från konsumenterna, och låta oss göra jobbet.

de-tre-musketorerna

En för alla, alla för en!

– De tre musketörerna

Med vårt bidrag hoppas vi spara konsumenter tusentals timmar av research – som istället kan läggas på familj, vänner och nöjen. I våra bäst i test recensioner jämför vi även priser på produkter, så att slutkunden även kan spara sig en krona eller två. I utbyte mot det uppskattar vi att konsumenten använder våra sponsrade länkar då detta ger oss vårt levebröd, så att vi kan fortsätta bidra till bättre konsumtionsvanor.
Warning: json_decode() expects parameter 1 to be string, object given in /home/workeyse/pristest.se/wp-content/plugins/prisjamforelse/prisjamforelse.php on line 44