Kylbox

Köp kylbox med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av kylboxar 2020
  2. Att tänka på & köpguide

Grillsäsongen och sommaren står runt hörnet! Det finns en uppsjö av alternativ när det kommer till eldrivna kylboxar och partykylar. Vare sig du vill ut på campingsemester eller njuta av ett glas kall rosé på altanen är du kvalitetsmedveten – vi har testat och jämfört marknadens bästa kylboxar.


8 Liter Premium Cooler Box: Bäst i test av kylboxar 2020

Köpa kylbox 8 Liter Premium Cooler Box

Bästa pris: 1195 SEK på Outnorth Fler butiker

Det här är en verkligt mångsidig och användarvänlig kylbox! Med 1.3kg vikt och ändå 8 liter med plats för allt som behövs för stranden, med smidigt uppfällbart bärhandtag får du med allt som behövs, om de är drickor till hela sällskapet eller en trerättersmiddag för två.


Dometic CombiCool RC 2200 EGP: En mångsidig kylbox

Köpa kylbox Dometic CombiCool RC 2200 EGP

Den här absorptionskylboxen må vara en aning stor och tung, men dess mångsidighet är svår att slå! Kopplad till bilen, vägguttaget eller gasol når den en innertemperatur på upp mot hela 33o C under omgivningstemperatur, och garanterar att dina matvaror håller sig fräscha.

Med plats för hela 8 stycken 2-liters PET-flaskor fixar RC 2200 en lyckad fest, eller tillgodoser dina matbehov på en campingtur långt från civilisationen. Den är dessutom helt ljudlös. Nackdelen är att den inte har några hjul, utan måste lyftas vid förflyttning.

Volym 41 liter, Vikt 16 kg, Mått 50,0 x 44,0 x 50,8 cm, Bäst för Campingsemestern


När du inte vill att glassen ska smälta är Waeco CoolFreeze det självklara valet! Kompressorn tillåter en innertemperatur på + 10o C till – 18o C, oavsett omgivningstemperaturen. Boxen är dessutom väldigt energisnål, så att du slipper oroa dig för att den laddar ur ditt bil- eller båtbatteri.

Waeco CoolFreeze är dyrare än de andra kylboxarna, och den rymmer ganska lite, även om 2-litors flaskor får plats att stå upp. För en dagsutflykt där du inte vill kompromissa med kylan är denna box dock oslagbar.

Volym 18 liter, Vikt 11,5, Mått 46,5 x 41,4 x 30,0 cm, Bäst för Båtutflykten