Litet kylskåp

Köp litet kylskåp med självförtroende


Som vi alla vet tar ett kylskåp rätt så stor plats och ibland har man inte den platsen man hade velat i sin bostad. Men det behöver inte alltid vara ett problem. Om du nu har ont om plats, eller bara vill utnyttja ditt utrymme till annat är ett litet kylskåp perfekt för dig. Men även för dig som vill spara på energikostnaderna och lägga pengar på annat.

Ett optimalt kylskåp ska vara lätt att använda men ändå innehålla de attributet som kan tänkas önskvärda. I denna guide har vi listat de tre minikylskåp som är bäst på marknaden just nu.


Warning: json_decode() expects parameter 1 to be string, object given in /home/workeyse/pristest.se/wp-content/plugins/prisjamforelse/prisjamforelse.php on line 44

Introduktion: att tänka på vid köp av ett litet kylskåp

Du kanske har planer på att renovera källaren och letar efter ett kylskåp att komplettera din inredning eller känner att du alltid velat ha det lättillgängliga kylskåpet på kontoret så du slipper krånglandet med plats i fikarummet. Och vi alla vet ju att man inte kan pausa ett online-spel så varför inte investera i en minikyl inför lanet med polarna. Möjligheterna är många. Denna guide är till för dig som vill göra ett smart val när det kommer till ett mindre kylskåp.

Fördelarna med ett litet kylskåp är många:

  • De är energieffektiva
  • De tar mindre plats
  • De är lätthanterbara
  • De är smart inredda att ta lite plats men fortfarande vara rymliga.

Scandomestic SKS 98: Bäst i test av små kylskåp 2017

Köpa litet kylskåp Scandomestic SKS 98

Det tysta kylskåpet. Ljudnivån på 40 dB gör att kylskåpet knappt hörs, vilket gör sig bra på exempelvis ett kontor där det krävs koncentrationsförmåga. Med en kylkapacitet på 111 liter och en höjd på 842 mm är det ett perfekt kylskåp att placera på ställen med ont om utrymme. Scandomestic är liten och kompakt med en energiförbrukning som motsvarar energiklass A+, bra för både plånboken och miljön. I kylskåpet finns tre justerbara hyllor som kan organiseras om för mer utrymme.

I botten finns även en rymlig grönsakslåda samt tre hyllor i dörren. Ett passande kylskåp för dig som även vill förvara större kylvaror. Sacandomestic har ett nära samarbete med kunden för att kunna utveckla så bra produkter som möjligt, vilket man märker när man använder denna produkt.


Logik LTT68S12E: Tystlåten mer smarta justerbara hyllor

Köpa litet kylskåp Logik LTT68S12E

Det flexibla kylskåpet. Logik Kylskåp har höjden 64 cm, bredd på 44 cm och en nettovolym på 64 liter. Den har en justerbar dörr som ger valmöjligheten att höger- eller vänster hängas för att möta dina behov. I kylskåpet finns det även två justerbara trådhyllor. Med ett isfack som är enkelt att fylla på blir det enkelt att frysa isbitar. Perfekt för varma sommardagar och drinkkvällar.

Även detta kylskåp är energieffektivt med en energiklass på A+ vilket motsvarar 114 KWh per år i förbrukning. Detta kylskåp är fristående, vilket innebär att den inte går att placera i samband med en frys. Däremot passar detta kylskåp dig som till exempel vill förvara drycker och tillsammans med isfacket kan du alltid räkna med att ha en välkyld dryck till hands. Användarmanualen som följer med produkten gör det enkelt att underhålla kylskåpet och du hittar även bra tips på installationsmöjligheter.


Cylinda Ki 1088: Energieffektivt med enkelt underhåll

Köpa litet kylskåp Cylinda Ki 1088

Det smarta kylskåpet. Med sin automatiska avfrostning, ryggkondensör och Temperaturreglerare är detta kylskåp enkelt att använda. De smarta lösningarna gör det enkelt att underhålla. Höjden på kylskåpet är 875 mm och bredden är 540 mm med en nettovolym på 136 liter.

Det är även möjligt för inbyggnad ifall man vill kombinera sitt kylskåp med en passande frys. Men det finns även ett frysfack installerat i kylskåpet för dig som vill ha kylen fristående. Med en justerbar dörr som gör det enkelt att hänga om blir Kylskåp Cylinda enkel att installera i hemmet.

Kylskåpet innehåller tre justerbara hyllor i glas samt en grönsakslåda som gör det enkelt att anpassa till olika kylvaror. I dörren finns även tre hyllor för förvaring. Med en energiklass på A+ är detta även ett energieffektivt kylskåp med en energiförbrukning på 121 KWh per år.


Vilken litet kylskåp är då bästa valet för mig?


Att tänka på när du köper litet kylskåp

Warning: json_decode() expects parameter 1 to be string, object given in /home/workeyse/pristest.se/wp-content/plugins/prisjamforelse/prisjamforelse.php on line 44