Luftfuktare

Köp luftfuktare med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av luftfuktare 2017
  2. Att tänka på & köpguide

Är du en av dom som lever med ständig torr hud och luftvägar så fort vintern knackar på dörren? Då är det kanske dags att prova en luftfuktare i ditt hem. När temperaturen faller i vårt land spenderar vi större delen av vår tid inomhus. Kombinationen av kall luft och uppvärmningssystem bidrar ofta till en fuktighet på 20% eller lägre.

Ett hälsosamt hem med en behaglig luft bör ha en fuktighet på ca 40-50%. Att återställa fuktbalansen kan därför underlätta allt från torr hud till allergi besvär men även förkylning och influensa symptom. För att du ska må bra hela vintern har vi tagit fram 5 av de bästa luftfuktarna.

Wilfa HUE-6B: Som handen i handsken för det stora hemmet

Drömmen för det stora hemmet.

Tåke HUE-6B är Wilfas toppmodell och den luftfuktare som ger mest yta för pengarna. Den jobbar med både varm och kall ånga och har en inbyggd hygrostat så du enkelt kan ställa in önskad luftfuktighet. Med en vattentank på 6 liter gör den sig perfekt i det större rummet eller varför inte på din arbetsplats? Trots sin storlek så kommer den passa in fint i ditt hem med sin svarta snygga design och digitala display. Här får du en luftfuktare med hög prestanda, många finesser och till ett väldigt överkomligt pris.

Höjdpunkter

•        Inbyggd hygrostat.

•        Digital display.

•        Producerar både varm och kall ånga.

•        Maximal luftfuktkapacitet på 400 ml/h.

•        Timerfunktion 1-12h.


Vill du förbättra din studiemiljö med en snygg och enkel luftfuktare? Då är detta något för dig. Wilfa Lotus tar väldigt liten plats med sin vattentank på 2 liter. Trots sin ringa storlek har den ångkapacitet på 200ml/t och en användningstid på 13h. Luftfuktaren använder sig av sval ånga och är tystlåten. Du kan sätta den på ditt skrivbord och låta den smälta in i ditt hem med sin stilrena design. Med ett enkelt vrid reglerar du mängden ånga du vill ha och när behållaren är tom stängs luftfuktaren av automatiskt. Dessutom använder denna modellen sig av ultrasonic-teknik, vilket sparar upp till 93% mer ström än traditionella system. Perfekt för studentplånboken!

Bonus: Ett extra plus för aromafunktionen som gör att ditt rum både får bättre luft och kan dofta av din favoritdoft samtidigt.

Höjdpunkter

•        Tystgående

•        Lite underhåll

•        Energisnål

•        Aromafunktion