Massagedyna

Köp massagedyna med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av massagedynor 2017
  2. Vilken massagedyna ska jag då välja?

Innan du börjar läsa om alla olika funktioner, finesser och utföranden som finns på massagedynorna på nätet eller i butik, kan du tänka på vad du själv har för önskemål och behov. Har du specifika problemområden i rygg och nacke som du vill få lindring för?

Vill du ha en djupgående och effektiv massage eller är det kanske bara skön avslappning du är ute efter? På vissa av dessa dynor finns Shiatsumassage, vilket är en urgammal Japansk massageteknik som fokuserar på  att släppa spänningar i kroppen genom olika ”tryckpunkter”. Det kan vara en önskvärd funktion för dig som har problem med blodcirkulationen. Men den största skillnaden mellan produkterna i testet är hur pass mycket det går att anpassa och variera sig med en och samma dyna.Välj den som överensstämmer bäst med just dina behov! Nu börjar vi med testet av de bästa massagedynorna på marknaden!

Bäst i test av massagedynor

Testet utgår ifrån ett fåtal punkter som visar vad som kan skilja mellan de olika massagedynorna. Kort förklaring följer här nedan:

Extra varierbar: fler än 5 st valbara massageprogram

Massage av nacken:  dynan har roterande massagehuvuden vid nackpartiet

Shiatsumassage: tryckpunktsmassage enligt Japansk teknik

Justerbara mått: höjd och bredd på vissa massageområden går att anpassa individuellt

Lång hållbarhet: garantin på dynan är över 2 år

Resevänlig: 12 volts adapter ingår, så att dynan även kan användas i bil, båt och husvagn

OBH Nordica Shiatsu Back & Shoulders

Köpa massagedyna OBH Nordica Shiatsu Back & Shoulders

En mångsidig dyna som masserar både nacke och rygg. Passar de flesta användare, även de som föredrar en mer kraftfull massage. Ett bra val t.ex. på en arbetsplats med många anställda.
Extra varierbar Massage av nacken Shiatsumassage Justerbara mått Lång hållbarhet


OBH Nordica Total Control

Köpa massagedyna OBH Nordica Total Control

Med sina 14 st olika valbara massageprogram har denna dyna stora valmöjligheter, vilket passar dig som gillar mycket variation. Den förstärkta ryggen på dynan gör att den kan användas i olika typer av möbler.
Lång hållbarhet Justerbara mått Shiatsumassage Extra varierbar


Är man lite extra stel i nackens område kan man välja denna dyna, då man kan ställa in måttet på massagehuvudena vid nacken efter behov. Man kan välja både medsols och motsols riktning, vilket är skönt att kunna variera.
Lång hållbarhet Justerbara mått Shiatsumassage Massage av nacken


Trend Rehab 121 3D

Köpa massagedyna Trend Rehab 121 3D

En lätt och smidig dyna för den som vill variera var dynan ska användas. Vill man fokusera på höft-partiet så finns ett lämpligt program för detta.
Resevänlig Justerbara mått Massage av nacken


Den här dynan fokuserar på avslappning för rygg och lår, vilket kan vara bra för dig som står och går mycket om dagarna. Går även bra att använda i bilen, kanske på väg till eller från träningspasset?
Lång hållbarhet Resevänlig Extra varierbar