Mini-tvättmaskin

Bäst i test mini-tvättmaskiner 2017

Funderar du på att köpa en mini-tvättmaskin som är smidig och enkel? Som klarar nästan allt en traditionell tvättmaskin gör men ändå är så liten? Reser du ofta och behöver en smart lösning som kan hjälpa dig med tvätten och dessutom med att spara tid? Nu behöver du inte oroa dig längre. Allt du behöver finns i en liten mini-tvättmaskin.

Du behöver inte slösa timmar och timmar på handtvätt längre, nu finns Clatronics MWA 3540, en lätt och effektiv tvättmaskin som du dessutom kan ta med dig när du reser.

Clatronics MWA 3540: Vinnaren i vårt mini-tvättmaskin test 2017

Köpa mini-tvättmaskin Clatronics MWA 3540

Vare sig du vill tvätta hemma, eller när du är på semester eller liknande, så är denna maskin ett riktigt bra kap. Clatronics MWA 3540 är väldigt lätt och ljuvlig att använda. Den är även väldigt kompakt och gör allt den ska. Om du inte har plats för en traditionell tvättmaskin så är den här produkten det perfekta valet. Den lilla enheten passar praktiskt taget överallt.

Driften är enkel, mini-tvättmaskinen styrs och drivs vid dess topp, där också tvätten införes. Tvättresultatet är helt ok, även om man måste stå klart vid att denna modell inte kan konkurrera med en konventionell topp lastare. Den saknar också torktumlare.
Störta fördelar:

 • Lätt mini-tvättmaskin
 • Undanröjer behovet av tråkig handtvätt hemma och när du reser
 • Idealisk både för små tvättar och för känsliga plagg
 • Tvättar snabbt och effektivt med ett konsekvent tvättresultat
 • Låg vatten-, el- och tvättmedelåtgång
 • Idealisk för camping, semester och singelhushåll

Innovation och design

Helt täckt med plast, denna lilla Clatronic MWA vit 3540 kommer lätt att rymma din inredning och ge dig en hjälpande hand med tvätten. Med 4,8 kg, vilket gör den mycket lätt, är det en perfekt följeslagare för resor och camping. Dess dimensioner 35 cm för längd, 38,5 cm bred och 50 cm djup ger den möjlighet att stödja 13 liter och en tvätt på 1,5 kg.

Anordningen har en smidbar topp som antyder en stor hjärtformad bländare . Denna öppning är sluten av ett transparent fönster som håller fast den till botten av maskinen för att slutföra tvättprocessen på ett säkert sätt. Innan denna öppning, finns det två reglage anordnade: en för vatten (vatteninlopp) och den andra för att ställa in varaktigheten av tvätt (tvätt-timer).

När det gäller vattenröret, så gör den inga ljud alls. Allt har beaktats. Förutom tvätt-timern, är enheten utrustad med ett avloppsrör och vattenförsörjning som är ansvarig för att alltid hålla den ren inuti.
Efter tvättprocessen, är det bara att stänga av maskinen och ta ut din tvätt.

Specfikationer

 • 15-minuterstimer
 • Inkl. Av- och inloppsslang
 • Volymkapacitet: 13 liter max. / 1.5 kg
 • Strömförsörjning: 230 V, 50 Hz, 135 W
 • Driftspänning: 230 V
 • Färg: Vit/Grå
 • Mått: 330 mm * 360 mm 460 mm
 • Volym: 13 l

Prestanda

Naturligtvis, som med alla rengöringsmedel, måste du använda vatten och tvål. Till skillnad från handtvätt som kräver mer energi, använder denna enhet en liten mängd vatten.

Dessutom är den energi som du skulle spendera manuellt på maskinen för att göra den ren ersättas med elektrisk ström som förbrukas måttligt. Denna mini-tvättmaskin använder sig av 135 Watt och drivs av 230 volt.
För säkerhetsåtgärder innan tvätt, kolla till fickorna på kläder för att undvika igensättning av filterduken, och isolera föremål som t.ex. små mynt eller vad som helst. Dessutom så kräver små kläder som barnkläder en hel del uppmärksamhet, eftersom de lätt kan fastna i maskinen. För att undvika detta, skulle det vara bäst att packa haklappar, näsdukar, strumpor, handskar eller andra små föremål i ett nät före själva tvättningen.

Observera att ansluta enheten direkt till mark för att inte bli överraskad av en kortslutning. Dessutom, för att göra det möjligt för enheten att fungera väl utan ventilationsproblem, skulle det vara bättre att lägga den direkt på golvet och tillföra den vatten direkt från en vattenkälla.

Att tänka på

Jämför du denna produkt med andra produkter i samma prisrang så finner du att Clatronics utgör det bästa alternativet. Den uppfyller nästan alla dina behov och det är svårt att hitta en mini-tvättmaskin med dessa egenskaper och funktioner- allt i en och samma maskin!

Så utan tvekan är Clatronics bäst i marknaden just nu. Du bör dock tänka på vad verkligen passar just dig. Har du större behov av klädtvättning och behöver en kraftfullare maskin så bör du tänka två gånger om.