Mixer blender

Köp mixer blender med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av mixer blender 2017
  2. Vilken mixer blender ska jag då välja?
  3. Att tänka på & köpguide

En blender är ett av mest användbara köksredskapen du kan hitta. En bra blender kan hjälpa dig med allt från att krossa is till drinken till att göra en fluffig majonnäs utan kladd. En och samma maskin kan mixa, mala, hacka, vispa och röra, så det går att spara in mycket tid i köket.

Så, hur vet du vilken blender som är den bästa till allt detta? Det finns en uppsjö av olika blenders och mixers på marknaden. Vissa har bara de mer grundläggande funktionerna, medan andra även kan finhacka hårda ingredienser och purea trådigare grönsaker. Det betyder inte nödvändigtvis att en dyrare blender automatiskt är bättre. Det finns billigare modeller med utmärkt prestanda på flera områden. Välj det som passar dina behov. Det är dock värt att notera att en starkare motor gör att blendern kan användas till fler livmedel, och vissa apparater har tillbehör med specifika funktioner som kan vara intressanta beroende på vad du vill laga. Vill du veta mer om vilken mixer blender som passar dina behov, läs i så fall vår guide längst på sidan. Nedan kommer testerna av marknadens bästa mixer blenders.

Vitamix 5200 Standard Blender

Köpa mixer blender Vitamix 5200 Standard Blender

Bästa pris: 1950 SEK på KitchenLab Fler butiker

En storfavorit bland stormixare. Med en effekt på över 1300 watt och förstklassig design klarar den av i princip vad som helst och det är enkelt att kontrollera hastighet och styrka. Vitamixen rymmer 2 liter, är 51 cm hög och har rattknappar där du själv ställer in hastighet och styrka.

Bästa pris: 1950 SEK på KitchenLab Fler butiker


Blendec Designer 225

Köpa mixer blender Blendec Designer 225

Klarar liksom Vitamixen av det mesta med sin maxeffekt på över 2000 watt. Extra plus för att den är mindre och enklare att förvara samt riktigt grym på att krossa is. Blendec rymmer 2,5 liter, är 40 cm hög och har touchknappar med förvalda program.


The Breville Boss Blender

Köpa mixer blender The Breville Boss Blender

Ett mellanalternativ som håller vad den lovar för smoothie- och soppamixaren. Klarar även av lite tyngre bördor som att krossa is. Ninjan har en effekt på 1000 watt, rymmer 2 liter, är 45 cm hög och har touchknappar.


The Ninja Professional NJ600

Köpa mixer blender The Ninja Professional NJ600

För dig som söker något enklare


Black & Decker Fusion Blade Digital BL180SG-P

Köpa mixer blender Black & Decker Fusion Blade Digital BL180SG-P

Ett bra budgetalternativ med sina 700 watt. Inte lika kraftfull som Ninjan men fixar smoothien. Extra plus för den släta ytan som gör den enkel att rengöra. Black + Decker rymmer 1,4 liter, är 30 cm hög, en kanna av glas och har knappar med fyra olika hastigheter.


Wilfa BL-1200

Köpa mixer blender Wilfa BL-1200

Bästa pris: 1195 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker:

Liksom Black & Decker ett mycket prisvärt alternativ som levererat goda resultat i flera tester. Mest kraft för pengarna och enkel att reglera hastigheten på. Wilfa har en effekt på 1200 watt, rymmer 1,8 liter, 45 cm hög och är försedd med rattknapp för hastighetsinställning. Cirkapris: 700 kr.

Bästa pris: 1195 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker: