Smoothie mixer

Köp smoothie mixer med självförtroende

Det som kan var bra att tänka på är om man ska krossa mycket is eller frysta bär så kan det vara bra att välja en kraftfull mixer som klarar av detta. Det kan även vara bra att tänka på vad för pris man tänkt sig då en kraftfullare motor oftast innebär ett högre pris och även vad för funktioner mixern har. Man kan också tänka igenom vad för material man vill att mixern ska ha då en glaskanna kan vara väldigt tung men är tålig mot repor och missfärgningar. En plastkanna kan vara mycket lättare men kan också få sprickor men är mer tålig för stötar, då en glaskanna har större chans att gå sönder om man tappar den.

Här nedan listar vi de smoothie mixarna som varit bäst i test och går igenom funktioner, styrka, pris och även andra fördelar som kan påverka ditt köp!

Snabb och enkel smoothie mixer som är lätt att använda och passar den som vill ha snabba smoothies som blandas direkt i flaskan och är färdig att dricka ur. Mixer flaskan är anpassad till att göra en smoothie åt gången och rymmer 600ml, ett plus är att det medföljer två stycken flaskor så man kan dricka en på morgonen och spara en till senare på dagen.

Flaskorna är utav plast och alla delar även knivbladen och locken till flaskorna är väldigt enkla att göra rena. Mixern har en motorstyrka 300W vilket är lite lågt men den ska klara av att krossa is. Mixern har en enkel och stilren design och är mycket prisvärd då den ligger under femhundringen.


OBH Nordica Master Chilli 6639

Köpa smoothie mixer OBH Nordica Master Chilli 6639

Kraftfull mixer med förinställda program för is kross, smoothie och intervall. Passar den som har mycket frysta bär och is i sin smoothie. Den har en styrka på 1250W och har en glaskanna på 1,5 liter så man kan göra en stor sats.

Den här mixern har hela sex knivar och tål även att diskas i diskmaskinen.


C3 Mix & Go

Köpa smoothie mixer C3 Mix & Go

C3 Mix & Go kan man jämföra med OBH Nordicas Smoothie Twister. Den passar utmärkt till den som vill göra snabba smoothies direkt i flaskan och den är lika lätt att göra ren då det bara är att skruva bort knivarna från flaskan och skölja av för nästa smoothie. Mixern har en styrka på 300W och har även två flaskor och två lock som ingår. En fördel med att köpa denna mixer är att flaskorna är något större än den från OBH Nordica.

Flaskorna rymmer 750ml och passar den som vill ha lite extra och det medföljer även recept för smoothies. Denna smoothie mixer har även två hastigheter och pulsfunktion som gör blandningen snabb och effektiv. Design är väldigt kompakt och har ett riktigt bra pris.


Kitchenaid Artisan 5KSB5553

Köpa smoothie mixer Kitchenaid Artisan 5KSB5553

Denna mixer har lite mer funktioner då den bland annat har en iskross funktion, en omrörningsfunktion, Intelli-Speed Control och en soft start-funktion. Omrörningsfunktion passar om man gör mycket såser eller dipp.

Denna mixer passar den som gör mer än smoothies med alla dessa funktioner. Mixern har en styrka på 550W, en glaskanna på 1,5 liter och är lätt att göra ren då du inte ens behöver plocka isär den. Häll varmt vatten och lite diskmedel i mixern och sätt på omrörningsfunktionen så rengör den sig själv.


Magimix Le Blender

Köpa smoothie mixer Magimix Le Blender

Magimix mixer har en värmeresistent glaskanna vilket gör att din mat inte påverkas av till exempel värmen som kommer från motorn. Den rymmer 1,8 liter, har en styrka på 1200W och har fyra funktioner som är för smoothies, soppor, is och efterrätter.

Mixern är även väldigt tystgående för den som vill ha en lugn morgon utan oljud. Den har en neutraldesign och man kan plocka isär alla delar så man kan få den helt ren. Även denna mixer ligger i den högre prisklassen men kan fås till ett bra pris hos tretti.se på 1990 kr.