Spishäll

Köp spishäll med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av spishäll 2017
  2. Vilken spishäll ska jag då välja?
  3. Att tänka på & köpguide

Du som är intresserad av att köpa en spishäll har säkert funderingar kring hur du ska gå till väga. Det gäller att hitta en effektiv, reptålig och lättskött spishäll som fyller ens särskilda behov – till ett bra pris. Vill du veta mer om vilken spishäll som passar dina behov, läs i så fall vår guide längst på sidan. Nedan kommer testerna av marknadens bästa spishällar.

Siemens EH875MP17E

Köpa spishäll Siemens EH875MP17E

Bästa pris: 9495 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker:

Utseende och utformning

Hällen från Siemens kommer i en snygg svart design med smala kortsidor i rostfritt stål. Hällens framkant är fasettslipad, vilket gör att den kan kombineras med andra glaskeramikhällar i samma serie. Displayen är placerad i hällens framkant och består av elektroniska knappar samt touchslider för värmereglering. De 17 olika värmelägena ger bra kontroll över matlagningen.

Kreativ kokkonst

Två av hällens fem kokzoner är flexibla och kan därmed användas som två vanliga värmezoner eller en större – en välkommen finess för det lite större hushållet i synnerhet och för alla som älskar att laga mat i allmänhet.

Energisnål och snabb

Boosterfunktionen är hällens överväxel och ger extra styrka vid till exempel uppkokning av vatten. Denna funktion reducerar kraftigt både energiförbrukning och uppkokningstid.

Timer och paus

Förutom inbyggd timer med avstängningsfunktion för varje kokzon finns här också en pausknapp. Funktionen gör det möjligt att pausa hällen i 20 sekunder utan att förlora inställningar. Perfekt när kastrullen kokar över eller matspill måste torkas bort.

För både koja och slott

Funktionen Power Management möjliggör begränsning av hällens maxeffekt. Detta gör att induktionshällen passar utmärkt i sommarstugor och hushåll med begränsad elinstallation.

Smarta funktioner

·        Timer

·        Flexinduktion

·        Boosterfunktion

·        Pausfunktion

·        Power Management

Säkerhet

·        Barnlås

·        Värmeindikator

·        Säkerhetsavstängning

Garanti

Siemens ger en ettårig garanti på spishällen och en treårig reklamationsrätt.

Bästa pris: 9495 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker:


Siemens EH651FE17E

Köpa spishäll Siemens EH651FE17E

Bästa pris: 6495 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker:

Utseende och utformning

Hällen från Siemens är en favorit bland kunderna. De traditionella kokzonerna i kombination med en ramlös design ger ett modernt och stilrent intryck. Hällen styrs av elektroniska knappar och värmen regleras med touchslider på displayen i hällens framkant. Hällen erbjuder 9 effektlägen, där varje läge också har ett mellanläge.

Enkel och funktionell

Denna spishäll är känd för att vara snabb och energisnål med en mycket jämn temperaturfördelning, vilket också är motivering till att den fick utmärkelsen Bäst i test 2015.

Ren och snygg

I likhet med andra induktionshällar är denna spishäll mycket lätt att rengöra. Värmen leds nämligen direkt till kastrullen utan att själva hällen hettas upp och fastbrända matrester förpassas därmed till historien.

Tidsoptimistens bästa vän

Boosterfunktionen höjer effekten med upp till 50%. Detta sparar inte bara energi utan också tid.

Smarta funktioner

·        Timer

·        Boosterfunktion

·        Power Management

·        Pausfunktion

Säkerhet

·        Barnlås

·        Värmeindikator

·        Säkerhetsavstängning

Garanti

Hällen har en garanti på ett år samt en treårig reklamationsrätt.

Bästa pris: 6495 SEK på Elon Fler butiker

Jämför butiker: