Symaskin

Köp symaskin med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av symaskin 2017
  2. Vilken symaskin ska jag då välja?
  3. Att tänka på & köpguide

Att sy kan vara både roligt och avslappnande! Man blir kreativ och kan skapa allt från kläder till heminredning, det är bara fantasin som sätter gränser. et finns mycket att tänka på när man ska köpa en ny symaskin, är man nybörjare kanske en enklare och mer lätthanterlig maskin passar bäst och har man sytt innan och är erfaren vill man kanske ha en mer avancerad maskin med många funktioner.
Symaskinen man är ute efter beror också på vad det är man vill sy. Det finns tusentals symaskiner på marknaden och det är svårt att välja och veta vilken som har de kvaliteter man är ute efter. Här är tre, väldigt bra symaskiner som passar de flesta, både nybörjare och den erfarne.

Singer Curvy 8763

Köpa symaskin Singer Curvy 8763

Singer Curvy 8763 är en datoriserad symaskin. Med 30 inbyggda sömmar och ett speciellt ”Swiftsmart” system så blir trädningen av övertråden väldigt enkel då det bara krävs ett tryck för att trä tråden. Det är väldigt enkelt att välja söm med ett direktval av sömmar och med 3 st Staybright LED-lampor lyser det upp arbetsområdet väldigt bra. Den har även en automatisk trådspännare som alltid håller tråden perfekt spänd.

Den har en fri arm som hjälper till när man ska sy ärmar och byxben. Märket har som standard 2 års garanti. Jag hade svårt att hitta reservdelar men skruvmejseln som följer med denna maskin är en antydan på att det kan vara lätt att laga saker som gått sönder själv.


Brother DS-120 är en datoriserad modell vilket gör det enkelt att ställa in mönster för att dekorera ens arbeten, då den har 20 inbyggda sömmar. Den har även ett extra starkt LED-ljus som lyser upp ett stort arbetsområde. Den är bra för utbildningssyfte och har ett starkt matningssystem som lätt kan sy i både tunna och tjocka tyger. Fri armen som följer med i alla Brothers modeller är idealisk för att sy ärmar, byxben och andra tubformade projekt. Den har även en automatisk nålträdare och en snabb toppmatad spole för att förenkla trädningen så att man snabbt kan böra arbeta. Reservdelar till maskinen var ganska lätt att hitta och nummer till en serviceverkstad fanns lätt tillhands.

DS-120 är en överraskande lätt datoriserad symaskin som är utrustad med ett brett utbud av funktioner för att passa både nybörjaren och den erfarne. Med det exceptionella matningssystemet är det praktiskt taget ingen ansträngning att sy på jeans, tweed och andra tjocka tyger. Symaskinen är komplett med ett lättanvänt automatiskt trådsystem, snabbspolning och ett ljusstarkt LED-ljus som belyser ett stort arbetsområde. DS-120 kommer att hjälpa dig omvandla genomsnittliga kläder till unika skapelser på nolltid! Den ljusstarka LCD-skärmen med många sömmar att välja mellan gör det lätt att välja från sortimentet av dekorsömmar som kommer att försköna dina kreationer!

Fri-armen som finns på alla Brothers symaskiner och är idealisk för sömnad av ärmar, byxben och av andra tubformade projekt.

Maskinen är även utrustad med 3 st. 1-stegs knapphål.

Egenskaper

·       Lätt och kompakt datoriserad symaskin.

·       Automatisk nålträdning.

·       20 inbyggda söm funktioner.

·       Extra ljus bakgrundsbelyst LCD-skärm.

·       Snabb toppmatad spole för enkel trädning.

·       Stygnlängd/breddjustering.

·       Framåt och bakåt sömnad.

·       1-steg automatiskt knapphål.

·       3 stilar knapphål.

·       7-punkts nål foder.

·       3 år och återgång till basgaranti.

·       Stark motor – sy i tjockare tyger.


Singer Tradition 2259 är en mekanisk symaskin med en automatisk trådspännare som spänner tråden perfekt. Denna modell har 19 olika sömmar och många tillbehör som ingår t ex så ingår det en DVD med lite lektioner för nybörjare. Denna symaskin är idealisk för personer som nyligen funnit ett intresse för att sy. Den har ingen LED-belysning men även om den kanske inte har lika många funktioner som de andra så är denna symaskin bra för nybörjare då den är billigare än de andra också har den en garanti på 2 år. Reservdelar är svårt att hitta men det följer med olja och skruvmejsel så det finns möjligheter till att kunna fixa symaskinen själv utan att behöva ringa upp verkstäder.

Singer 2259 Tradition har många funktioner för att göra det enklare att sy.

Denna symaskin har ett automatiskt fyra – stegs knapphål, lätt söm val och snap-on pressarfötter. Det går snabbt och enkelt att trä maskinen, följ pilarna på maskinen och du är klar att börja sy på nolltid! Nitton grundläggande dekorativa inbyggda sömmar ger många möjligheter att göra allt från de mest grundläggande plagg till en lite mer avancerad design. Maskinen har justerbar stygnlängd och med den automatiska trådspänningen blir trådspänningen alltid perfekt!

Egenskaper

·       Lätt att välja stygntyp.

·       Nitton olika inbyggda sömmar.

·       Knapphålet är gjort så att tråden går in på ett enkelt sätt!

·       Snap-on pressarfötter gör så att det går att byta från en till en annan enkelt – ingen skruvmejsel behövs.

·       Den extra höga pressarfotslyften ger mer utrymme när du placerar flera lager av skrymmande tyg under pressarfoten.

·       Nålpositionen kan ändras för enskilda projekt, inklusive infoga blixtlås och kantstickning.

·       Den fria armen ger enkel åtkomst till manschetter, kragar, byxben och andra svåråtkomliga ställen.

·       Den inbyggda lådan ger enkel åtkomst till de medföljande tillbehören.

·       Den bärbara maskinen har ett inbyggt bärhandtag vilket gör det lätt att transportera maskinen.

·       25-års begränsad garanti, 25-års garanti inklusive begränsad 25-år på symaskinshuvud, begränsad två år på elektroniska komponenter och begränsade 90-dagar på justeringar.