Värmefläkt

Köp värmefläkt med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Bäst i test av värmefläktar 2017
  2. Att tänka på & köpguide

Vid köp av en bra värmefläkt är det många faktorer som är värda att ha i åtanke för att hitta en som passar dina behov. Söker du efter en kraftfullare modell för stora utrymmen, eller kanske en energisparande lite mindre modell? På marknaden finns en lång rad av olika värmefläktar, kraftfulla modeller utformade att värma ett stort rum, slimmade och designade värmefläktar för den stilmedvetna lägenhetsägaren, mindre mobila moduler som man kan ta med sig mellan utrymmen, och ekonomiska värmefläktar som inte bara värmer dina ben men som också tänker lite extra på miljön. De skiljer sig i pris, värmespridning, kraft och mobilitet.

Vi har valt ut de 8 bästa värmefläktarna på marknaden och testat funktioner som användarvänlighet, kapacitet, hållbarhet, och design, allt för att göra det lättare för dig att välja. Genom den här guiden hjälper vi dig att hitta rätt värmefläkt som täcker dina behov och ger dig en varm och skön vinter.

Dyson AM09

Köpa värmefläkt Dyson AM09

Med snabb och jämn rumsuppvärmning med Jet Focus-styrning som ger en bred värmefördelning med kraftfullt luftflöde fyller Dyson AM09 alla behov inom värmespridning, funktionalitet, stilfull design, och hög säkerhet. Passar lite större boenden och för den som letar efter en kraftfull modell. Den värmer på vintern och kyler på sommaren och är därför effektiv året runt. Priset är högt men det är samtidigt en värmefläkt du inte behöver byta ut inom en snar framtid.

+ Kraftfull med bred värmespridning

– Den dyraste värmefläkten på marknaden


Ecofan 812

Är du miljömedveten och vill hålla dig varm samtidigt som du vill minska energikonsumtionen så är Ecofan 812 en värmefläkt för dig. Till skillnad från Dyson AM09 saknad den en personlig värmespridning men producerar fortfarande ett av de högsta luftflöden på marknaden. Med hjälp av en existerande värmespis i hushållet sprider den en redan existerande värmekälla genom hela hushållet utan användandet av extern elektricitet. Lätt att montera och använda gör den till en perfekt gåva till dig själv eller till en vän.

+ Miljömedveten

– Kräver en existerande värmekälla


Söker du en värmefläkt som är lika kraftfull som Dyson AM09 men också lika smidig som Ecofan 812 rekommenderar vi Stadler Fom Max. Inom samma prisgrupp som Ecofan 812 men kräver ingen extern värmekälla. Istället använder den värmeelement med två inställningar och sprider sedan värmen genom rummet men ett tystgående fläktsystem.

Med inbyggd termostat ser den till att rummet alltid håller den värmen du önskar. Passar perfekt under de månaderna när det centrala värmesystemet inte ännu suttits igång. Smidig, elegant, och effektiv.