Varmluftspistol

Köp varmluftspistol med självförtroende

Innehåll på den här sidan

  1. Test av varmluftspistoler
  2. Vilken varmluftspistol ska jag då välja?
  3. Att tänka på & köpguide

För att du ska bli så nöjd som möjligt med din nya varmluftspistol gäller det att tänka igenom köpet noga. Precis som vid köp av andra verktyg finns det ett par saker att fundera över. En av de viktigaste punkterna att ha i åtanke är vad du behöver varmluftspistolen till. Olika uppgifter ställer olika krav på funktioner, tillbehör och kvalitet.  I vår guide längst ner på sidan kan du läsa om en rad punkter som du bör gå igenom för att få ut så mycket som möjligt av pengarna. Nedan kommer testerna av marknadens bästa varmluftspistoler.

Bosch Robert PHG 600-3

Köpa varmluftspistol Bosch Robert PHG 600-3

Bästa pris: 779 SEK på GardenStore Fler butiker

Bosch Robert PHG 600-3 passar för borttagning av färg och lack samt lödning. Den är också gjord för att krympa kabel, för formning, torkning eller svetsning av plast. Den fungerar på det flesta ytor, såsom dörrar, fönster och möbler. Den är mångsidig, med 3 olika värmeläen, och lätt att använda. Därmed är den ideal för den något mer avancerade hemmafixaren eller yrkesmannen som har behov av en varmluftpistol som klarar av de flesta olika typer av jobb.

Effekt 1.800 W Temperatur: 50/400/600 °C Luftflöde: 150/300/500 l/min Vikt: 0.8 kg

Bästa pris: 779 SEK på GardenStore Fler butiker


Black & Decker 2000W

Black & Decker Varmluftspistol 2000W är Idealisk för borttagning av färg, lack, lim och liknande. Den beskrivs som lätt att använda och går att justera för att använda på flera olika ytor. Den har olika munstycken man kan köpa till för arbete runt rör eller i slutna utrymmen, för att koncentrera värmen till ett mindre område eller för arbete på större ytor. Det krävs lite mer kunskap, då man måste byta munstycken mellan olika jobb, men den är fortfarande en relativt nybörjarvänlig produkt.

Effekt: 2000 W Temperatur: 65 – 645 °C Luftflöde: 360/720 l/min Vikt: 0.8